Skiferie med hyggelig italiensk stemning

 

Byen Canazei er velkendt blandt skientusiaster. Det er nemlig her man kan opleve storslået natur, perfekt beliggenhed og selvfølgelig uendelige længder pister. Men hvad kan man yderligere forvente, hvis man vælger at feriere i Canazei? På Sunwebs hjemmeside kan du se alt i tilbud på rejser og boliger når du vælger skiferie i Canazei.

Det første man skal vide er, at Canazei er blandt de mest bookede destinationer. Det skyldes, at man her i det nordøstlige Italien kan nyde en attraktiv kombination af godt skiløb, kulinariske oplevelser, lave priser og italiensk gæstfrihed.

Selve byen er en lille italiensk bjergby, der trods det store antal af skiturister har bevaret størstedelen af sin naturlige italienske charme og stemning, ikke mindst. Canazei ligger i hjertet af en betagende skovdal ved navn Val di Fassa. Her bor du ved siden af det store bjerg Sella Ronda og Dolomitterne (bjergkæde).

Canazei og pisterne

Ingen skiferie i Canazei uden skiløb. Og her er Canazei også med helt fremme. Og byen har en fordel ved at være placeret midt i skiområdet Dolomiti Superski. Her har de ikke mindre end 600 kilometers pister til rådighed.

Et rigtig godt tip er også at tage på heldagsture rundt om Sella Ronda bjerget. Her er ture på over 60 kilometer enten højre eller venstre om bjerget. Her er det vigtigt at nævne, at trods de mange kilometer så kræver det ikke megen teknik, så selvom du ikke er habil skiløber, kan du sagtens tage med på tur.

Når dagen så er omme, kan I nyde en god middag på et af de kvalitetsbevidste restauranter. Her sætter man en ære i at servere traditionelle italienske retter. Mætte og glade, kan I vende dagens oplevelser med hinanden og se frem til næste dags spændende program.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *