Nyd det populære ferieparadis på Rhodos

 

Rhodos er en af turisternes foretrukne feriebyer, hvilket måske skyldes, at øen har mere end 300 solrige dage om året. Derudover er der en masse strande, butikker, seværdigheder og gode spisesteder på øen. Rhodos har altså lidt af det hele, og selvom det er en af de mest turistede af de græske øer, er det også muligt at finde steder, hvor turisterne endnu ikke har sat sit præg. Det handler bare om at bevæge sig lidt ud på egen hånd på yderkanterne, så kan man godt være heldige at finde små skjulte paradiser.

Oplevelser og seværdigheder på

  • Rhodos by: Oplev stemingen og det pulserende liv i Rhodos by, hvor du kan nyde et godt måltid på en af de lokale græske restauranter.
  • Den gamle bydel er et utrolig flot område med en masse historiske bygninger. Her kan man roligt få en halv eller hel dag til at gå med at udforske omgivelserne.
  • Lindos by og landsby: En utrolig smuk og populær by, der ligger langs kysten.
  • Faliraki Water Park er en af Europas største vandland, hvorfor man snildt kan få en dag til at gå her.
  • Kalithea (nord for Faliraki) var oprindeligt et italiensk spa, der siden hen er blevet lavet om til en moderne spa, der støder op til de gamle antikke bygninger.
  • Lindos Akropolis er en antik by, der stadig er et aktivt samfund den dag i dag.

Book din rejse til Rhodos

Du kan nemt og hurtigt booke din rejse til Rhodos med Spies, der har hoteller i hele ti forskellige byer rundt omkring på øen. Her har du også mulighed for at vælge imellem Sunprime og Prime Select hoteller, der er hoteller for voksne eller familievenlige hoteller, hvor faciliteterne og hotellet i sin helhed appellerer til børn og familier.