Generelt

Få det hele med en afbudsrejse til Mallorca

Med en afbudsrejse til Mallorca får du alt, hvad en ’klassisk’ rejse bør indeholde, herunder de fantastisk lækre og familievenlige sandstrande, behagelige hoteller, rig mulighed for oplevelser og godt vejr. Dette er da også årsagen til, at Mallorca er en af danskernes foretrukne ferieøer, når det gælder sommerferien. Det er desuden relativt hurtigt at rejse til Mallorca.

Du kan booke din afbudsrejse til Mallorca gennem Sunweb.

Hoteller

Sunweb har både intime voksenhoteller, børnevenlige familiehoteller og lækre lejlighedshoteller, så der er noget for en hver smag at vælge imellem uanset hvilke behov i har og hvem i skal rejse med.
Hotel Palia Dolce Farniente er et populært familiehotel med en god beliggenhed og fremragende faciliteter for hele familien.
Hotel Palma Bay Club er også et familiehotel. Det er temmelig stort og så ligger det tæt på både stranden og centrum, hvilke i mange henseender kan være en stor fordel, når man skal rundt med børnene.
Lejligheder Parque Mar er et lejlighedshotel, der ligger i smukke og rolige omgivelser med adgang til en stor grøn have. Det er anbefalelsesværdigt, hvis i rejser som et par og gerne vil være i fred for børn og anden støj.
Hotel Marina Playa de Palma er et rigtig godt hotel for unge mennesker, ikke alene fordi det ligger i centrum og tæt på stranden. Hotellet har også gode faciliteter såsom en pool på tagterrassen.

Mulighederne på Mallorca

Der er masser af muligheder for både shopping, gode spisesteder og oplevelser på Mallorca. De fleste ligger selvfølgelig omkring byernes centrum, hvor det både er muligt at shoppe i større og mindre butikker på gågaderne samt nyde en god frokost på en nærliggende cafe eller restaurant. Derudover findes der et utal af seværdigheder såsom historiske bygninger, akvarier, delfin shows, skattejagt, snorkling, dykning osv.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *