Hyttetur i USA

 

Hvis du gerne vil prøve et alternativ til den traditionelle sommerhusferie ved Vestkysten, eller de klassiske strande i syd Europa, så kunne du prøve at tage på hyttetur i nogle af USA’s store og dybe skove. Her kan du få tid til dig selv, og så fri fra hverdagens stress og jag. Der er mange forskellige muligheder på tværs af USA, så der er et bredt udvalg af skovarealer og klimaer du kan vælge imellem.

Pigeon Forge

Pigeon Forge ligger lige uden for Gatlinburg. Det tager cirka 15 minutter at køre. Byerne er meget ens, men Pigeon Forge er kendt for sin teatre. Her kan du også opleve Dollywood, som er en af de mest klassiske turist attraktioner i området.

Gatlinburg er en af de mest populære område at leje en hytte i. Der er en overraskende stor mængde aktiviteter, udover udendørs aktiviteter så som vandring og jagt. Her kan man også gå på museum, spille minigolf, og der er endda et vandland i nærheden.

Dyreliv i skoven

To timer fra Los Angeles kan man finde nåletræer og stå på ski om vinteren. Hvis du lejer en hytte i dette område, så skal du besøge Big Bear Lake. Stedet er kendt for sit fiskeri, svømme muligheder samt bådsseljlads. Der er desuden også mange gode stier, hvis man har lyst til at vandre eller ride på heste.

Der er mange muligheder for at leje en hytte i USA. Landet er enormt, og man kan finde iskolde lokationer eller varme sydlige områder. Der er alt hvad hjertet begærer. God ferie herfra!

Er du mere til storbyferie i USA så kan en storby ferie til New York med Spies varmt anbefales!

Skriv en kommentar