Rejseguiden til Alanya

 

Alanya er en af danskerne foretrukne feriedestinationer beliggende ud til Middelhavet med adgang til nogle af de bedste strande. Vejret er godt hele året rundt, nattelivet er festligt, udflugterne er mange og restauranterne er udsøgte.

Du kan booke din rejse til Alanya med Sunweb, der har en masse forholdsvis billige all inclusive hoteller centralt beliggende midt i byens puls eller lidt udenfor centrum i fredelige omgivelser. Sunweb har mange rejsetilbud til mange destinationer verden rundt, så tag et kig på deres hjemmeside og lad dig inspirere.

Tre forslag til udflugter i Alanya

Selvom de fantastiske hvide sandstrande mest af alt indbyder til en hel dag ved stranden efterfulgt af et måltid på en af restauranterne beliggende ud mod vandet, er vi nogen der også godt kan lide at opleve noget, når vi er ude at rejse. Og selvom Alanya er et sandt charterparadis er der rig mulighed for at tilfredsstille den aktive rejsende.

  • Damlatas grotten er et must, når du er i Alanya, ikke alene fordi det er en utrolig smuk oplevelse, men også fordi det er en relativ billig oplevelse. Det er en lille drypstenshule, der stadig er aktivt dryppene. Luften inde i grotten skulle desuden være særlig god for folk med astma.
  • Tag et lyndykkerkursus og oplev det fantastisk smukke koralrev under havets overflade, hvor du desuden har mulighed for at se fisk i smukke farver, skildpadder og andet spændende dyreliv under vandet.
  • Pamukkale er et helt særligt naturfænomen også kaldet bomuldsslottet bestående af kalk, der har udviklet sig til et helt specielt syn over flere hundrede år. Man skulle eftersigende føle sig ti år yngre efter en dukkert i kilderne.

Restauranter

Det tyrkiske køkken er en smagsoplevelse uden lige, der tager dine smagsløg lige fra stærkt, til sur, sødt og salt med spændende retter.

  • Memento en klassisk tyrkisk restaurant med udgangspunkt i det internationale køkken, hvor man kan nyde en hyggelig og afslappet stemning med et glas tyrkisk vin til.
  • Red Tower serverer blandt meget andet tyrkisk grill, som helt sikkert er en smagsoplevelse der bør prøves, når du er i Alanya.
  • Pinarbasi er er lækker mad i en afslappet atmosfære, hvor man kan nyde den smukke udsigt.

Billede: G · RTM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *