Tyrkiet

e834b30a2af4083ecd0b470de7444e90fe76e6d219b3104691f6c7_640_turkey

Mange små eller større familier elsker at rejse på ferie uden for Danmarks grænser, og det er både i sommerferien eller i de koldere ferieperioder omkring efteråret og om vinteren. Mange har trukket sig tilbage fra arbejdsmarkedet og vil gerne have lidt varme om kroppen i den lange kolde vinterperiode i Danmark, mens andre børnefamilier hele året har sparet op til, at alle familiens medlemmer far, mor og børn skal 8 dage eller mere ned til sydens sol og forkæles. Det kan løbe op i 10-20.000 kr. i alt for 4 personer, hvis man iberegner både fly, transport, hotel og udgifter til mad under hele rejsen. Dette er jo mange penge at spare op for mange familier, men nu er der håb forude samt gode nyheder til de impulsive. Flere rejsebureauer kan man nu nemt blive skrevet op hos til de billige afbudsrejser, som opstår, når rejsebureauet ikke er fuldt booket op, eller hvis de har modtaget afbud på flere rejser i sidste øjeblik af forskellige årsager.

Oplev Tyrkiet for under 1.000kr. pr. person med all inclusive

Det lyder helt utroligt billigt, at man nu hos online rejsebureauet Sunweb kan købe afbudsrejser til Tyrkiet all inclusive ned til 3.200 kr. for 4 personer i alt, og det er vel at mærke inklusiv fly, hotel samt mad under hele rejsen. Det er faktisk ikke mere end 800 kr. pr. person. Man kan opnå denne fordel, såfremt hele familien er impulsivt anlagt og kan tage en hurtig beslutning om at rejse nu, idet rejsen kun er tilgængelig for familier, der er rejseklar med et kort varsel på ofte kun 24 eller 48 timer før afgang. Derfor kan man spare mange tusinde kr. på rejsebudgettet, hvis man allerede nu bliver skrevet op til at modtage informationer og nyhedsbrev om afbudsrejser Tyrkiet, og man kan på hjemmesiderne læse om de aktuelle afbudsrejser og tilbud, hvor man kan spare i området 10-50 % rabat i forhold til rejsernes normalpriser. Med afbudsrejser til Tyrkiet all inclusive får man i øvrigt rabat på både flyet, hotellet samt maden under hele hotelopholdet, så der findes vist ikke mange andre muligheder for at komme ned til sydens sol og blive forkælet for så billige priser som nu.

Hvad kan man opleve i Tyrkiet under ferieopholdet?

Tyrkiet er kendt som ét af verdens mest gæstfrie lande, så man vil altid få stort udbytte af en ferie til Tyrkiet, hvor hele familien kan slappe af i Tyrkiets afslappende atmosfære. Her kan man nyde de lange, gyldne sandstrande, den fantastiske og eksotiske mad samt shoppe ved de hyggelige basarer rundt omkring på markederne. Hvis man vælger at bo på de skønne luksushoteller vil der altid være aktiviteter og legepladser til børnene, mens de voksne kan tage på sightseeing til seværdighederne på stedet.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *