Hytter, feriehuse og fjelde i Norge

 

Hvis du savner kontakt med naturen, så kan en ferie i Norges skove og fjelde være perfekt for dig. Hvis man bor inde i byen, og er omringet af beton og biler konstant, så kan man have brug for at komme ud i det fri, og nyde stilheden og naturen engang imellem. En tur til Norge kan være der perfekte løsning

Romantisk tur til Norge

Tag kæresten i hånden og bestil en tur til Norge. Der er mange steder i Norge, hvor man kan leje en hytte, og de kan ofte været meget minimalistiske. Dette er rart, hvis man blot vil afsted for at nyde hinandens selskab, uden at blive forstyrret for meget af teknologi og fjernsyn. Man enten tage færgen fra Frederikshavn eller man kan flyve til Norge. Turen med færgen er meget charmerende, og man kan nyde udsigten over havet.

Fjelde og naturoplevelser

Hvis du vil ud og vandre, så er der rig mulighed for dette i Norges vidunderlige natur. National Geographic har flere gange kåret FjordNorge til et af verdens smukkeste og bedste feriemuligheder. Man kan nyde stor, blanke fjorde som strækker sig vidt. Hvis man søger en kort mini-ferie, så er Lysefjorden en oplagt mulighed. Det er en af de sydligste fjorde i Norge, hvilket gør turen derop kort. Så har man også mere til tid oplevelser i naturen.

Så tag til Norge med familien eller kæresten. Der er gode muligheder for alle. God ferie herfra!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *