Enestående oplevelser på rejser til Hurghada

Mange turistdestinationer kan minde en del om hinanden, men hvis I rejser til Hurghada på ferie næste gang, så vil I kunne opleve ting og sager, I ikke vil kunne opleve nogen andre steder på jorden. Det skyldes, at badebyen Hurghada i Egypten ligger så strategisk, at man ofte besøger Pyramiderne, Sphinxen og de andre kulturskatte i landet, der vidner om en storslået civilisation for mange år siden. Børnefamilierne vælger ofte at booke rejser til Hurghada gennem Spies Rejser, da de her har mulighed for at vælge et passende hotel på charterrejsen. På den måde får man sikkerhed for, at der venter et luksushotel med de lovede faciliteter, således der er aktivitetstilbud for både børn og voksne.

Feriestedet Hurghada

På kort tid er byen Hurghada blevet et populært ferieparadis for børn og voksne. Byen ligger nemlig meget strategisk placeret ud til kysten, således der er et varmt og solrigt klima samt herlige sandstrande i forbindelse med hotellerne. Her er der rige muligheder for at slappe af i komfortable omgivelser, og man kan både dykke, spille golf og tage på oplevelses ture rundt omkring i Egypten.

Der er naturligvis et stort udbud af restauranter, caféer og barer i området samt masser af aktivitetstilbud til børnene. Når I rejser til Hurghada på ferie, så kommer I til at være tæt på Det Røde Hav, og her er vandet krystalklart, og de mange koralrev er ideelle forhold for snorkel- og dykkerture.

Oplevelser i Egypten

Egypten er et land med en interessant historie bag sig, og de er masser af unikke attraktioner, der ikke findes andre steder. Storbyen Cairo er et must, idet I her finder en orientalsk stemning med markedspladser, vandpiber og kan bare mærke landets sjæl. I bør tage en tur til Luxor, hvor der ved Giza-plateauet findes de verdensberømte pyramider samt Sphinxen, der er unikke mindesminder fra en svunden tid for mange tusinde år siden, da faraoerne styrede landet.

Det er også værd at besøge Nilen, hvor man kan tage på en sejltur på vandet i en felukka sejlbåd. Aswan dæmningen ved Suez kanalen er også et besøg værd, da man her har tæmmet de enorme vandmasser. I Cairo bør man besøge de mange museer, hvor der findes udstillinger med de fantastiske kulturskatte såsom verdens fornemste samling af egyptiske antikviteter herunder Tutankhamons guldskat.

Mange besøger også beduinerne på Sinai-halvøen i Det Røde Hav mellem Suez-bugten mod vest og Akababugten mod øst. Her findes der berømte klostre i den barske natur bestående af bjerge og ørkenlandskab, og det mest berømte bjerg er jo Sinaibjerget, hvor Moses modtog tavlerne med De Ti Bud.