Hytte helt ude i skoven i Sverige

 

Savner du ro i hverdagen? Kunne du bruge en rum tid i isolation, hvor der ikke er stress eller jag? Så burde du prøve en hyttetur i skoven i Sverige. Blot dig, skoven og en god bog i en hel uge. Forstil dig stilheden. De eneste lyde værende fugle og vinden i træerne. Perfekte omgivelser til en rolig ferie, hvor du nyder den bog du aldrig finder tid til at læse.

Hytter eller en stor gård?

Hvis du tager turen til Sverige, er der et bredt udvalg af hytter til rådighed i hele landet.

Hvis man vælger at tage hele familien med, kan man leje et stort hus på 200 kvadratmeter, hvor der er hele ti senge. Hvis man mangler yderligere senge, kan man slå en sovesofa ud, og samle en af barnesengene.

Hvis man derimod er et kærestepar på tur, kan man leje en hytte på 50 kvadratmeter eller helt ned til 36 kvadratmeter. Der er altså mange muligheder for oplevelser i Sverige og så er det skøn natur.

 

Skove i Sverige

Du kunne for eksempel tage til Ulricehamm i det sydvestlige Sverige. Her kan du leje et stort hus, eller en lille hytte alt efter dine behov.
Hvis du lyster, kan du finde bolig i nærheden af Ulricehamm Skicenter som er et vintersportssted i sydsverige.
Hvis man er en familie på tur, så er der mulighed for at børnene kan tage ud og står på ski, mens forældrene nyder freden og roen i hytten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *