Lej et godt og billigt feriehus på nettet

 

Det har aldrig før været nemmere at søge efter et feriehus efter dine ønsker, da man via internettet kan vælge blandt tusindvis af sommerhuse og andre feriehuse overalt i Danmark og Europa. I realiteten vil alle feriehuse blive averteret til udlejning på nettet, da dette er den hurtigste, billigste og den mest praktiske måde at videregive billeder, priser og øvrige specifikationer på et feriehus, man har til udlejning. Der findes enkelte private udlejere, mens de fleste feriehusejere har en aftale med de store udlejnings-bureauer, der klarer alt lige fra annoncering, booking, udlevering af nøgler samt rengøring, således man intet selv skal foretage sig.

Fordele ved en sommerhusferie

Alternativet til en ferie afholdt i et feriehus er at tage på en kroferie, til et feriecenter, på campingferie eller på en charterrejse til udlandet, men der er mange fordele ved at leje et feriehus, da priserne kan være meget lave f.eks. ned til under 1.000 kr. om ugen for et hus til 4 personer, mens de store og dyre luksus sommerhuse med privat swimmingpool og masser af wellness faciliteter nemt kommer op på 4-10.000 kr. om ugen eller mere.

Priserne er meget højere i højsæsonen, der ligger omkring skoleferien, mens lejeprisen falder kraftigt udenfor højsæsonen, da der ikke er så mange interesserede lejere i denne periode. Det gode ved at holde fri i et feriehus er, at man her kan slappe af i behagelige og rolige omgivelser langt hjemmefra, og man kan som regel nyde naturen i forbindelse med strand og skov.

Man kan også hygge sig med grill på terrassen på de lyse sommer-aftener, og generelt er mulighederne utallige for at få en hyggelig weekend eller uge sammen med familie og venner. Man må som regel gerne tage sine kæledyr med i et feriehus, og det er også komfortabelt at medbringe egen bil, så man kan komme rundt i lokalområdet, når man skal på opdagelse, ud at spise på restaurant eller handle ind. Det er ofte nemt at tilbyde overnatning til gæsterne, da mange sommerhuse har hems, således der er ekstra sovepladser til rådighed.

Find et passende feriehus på nettet

Man finder uden tvivl det største og mest varierede udvalg af feriehuse hos de store udlejningsbureauer, og på DanCenters hjemmeside kan man nemt og hurtigt finde et feriehus ud fra enkle søgekriterier om:

  • Husets beliggenhed.
  • Husets størrelse og antal sovepladser.
  • Afstand til nærmeste strand.
  • Husets specielle faciliteter og tilbud.
  • Periode for ferien.
  • Prisen på huslejen.

Hvis man især søger efter et feriehus uden for højsæsonen vil man blive forbavset over de lave priser på store luksuriøse sommerhuse med masser af spændende faciliteter til gæsterne.