Book en rejse til Mallorca i marts

Overvejer du en lille get-away i marts måned for at komme væk fra den bidende danske kulde, der har hersket de sidste par uger? Så er Mallorca bestemt ikke et dårligt bud. Temperaturerne begynder at stige på Mallorca i marts måned, så der vil ikke være overdrevet varmt, men alligevel en del varmere end herhjemme. Derudover er der også en hvis charme i at besøge Mallorca udenfor turistsæsonen. Hvis det lyder som noget for dig, kan du booke din rejse til Mallorca gennem Spies med det samme lige her.

Hvordan er vejret på Mallorca i marts?

Vejret begynder at blive varmere i marts på Mallorca, når vintersæsonen er ovre. I begyndelsen af denne måned ligger gennemsnits temperaturen ved ca. 9-10 ° C og stiger gradvist som måneden skrider frem til den når 12-13 ° C i løbet af de sidste par dage af marts.

Daglige højder har tendens til at stige fra 16 ° C i begyndelsen af måneden til 18 ° C mod slutningen, og højder over 21 ° C eller faldende under 12 ° C er meget sjældne og sker normalt kun en gang hver tiende dag. Daglige lave temperaturer varierer mellem 5 ° C og 7 ° C, kun over 11 ° C eller under 1 ° C hver tiende dag. Som forventet har de koldeste dage i måneden tendens til at ligge i starten af måneden og de varmeste dage findes altid i slutningen af marts omkring 29. til 31. december. Den højeste temperatur, der nogensinde er registreret for marts i Mallorca, er brændende 29 ° C og den laveste temperatur er -3 ° C, hvoraf begge er utrolig ekstreme i forhold til de gennemsnitlige 11 ° C for hele måneden.

Hvad kan man lave på Mallorca i marts måned?

En oplagt mulighed for en aktiv ferie på Mallorca i marts er at tage på vandreferie. Mallorca er en virkelig hip vandredestination, med kilometervis af super vandreruter. Især Gr 221 i Tramuntana bjergene er helt fantastisk i foråret hvor verjet endnu ikke er blevet for varmt.  Hvis du vil på opdagelse, bør du tilmelde dig en udflugt til at besøge Formentor fyrtårnet. Tilgængelig på engelsk, tysk og spansk, starter denne halvdagstur på Puerto de Pollensa og tager dig langs Formentor halvøen, forbi mange sightseeing muligheder og Formentor stranden, inden du kommer til fyret. Alcudia Old Town er også et godt sted at besøge for at få en fornemmelse for, hvordan Mallorca var før det blev ændret gennem masseturisme. Der er masser af smalle, snoede gader at udforske, spækket med caféer, restauranter, butikker og bagerier. På tirsdage og søndage byder byen på et stort marked, fuld af boder fyldt med mad og kunsthåndværk.