Ødegård i Sverige

5893124703_5cd42b9e9c_b_swedish-house

Selvom Sverige ligger lige på den anden side af broen, kan mange have tendens til at glemme, hvor skønt et land det faktisk er. Naturen i Sverige er nemlig markant anderledes sammenlignet med naturen i Danmark. Derudover er landet spækket med hyggelige ødegårde, der er mulige at leje, hvis man vil have en afstressende og rolig ferie i naturvenlige omgivelser.

Kom helt tæt på dyrelivet

Naturen i Sverige er storslået, når man sammenligner den med det noget mere flade landskab i Danmark. En stor del af landet består desuden af skove – bjergtagende skove med fine mosbunde, der giver et nærmest idyllisk udtryk.

Med den udbredte natur kommer selvfølgelig også et varieret og enormt dyreliv, hvorfor det blandt andet er muligt at støde på dyr som elge, vildsvin, hjorte, ræve og lignende i de svenske skove. Dyrene er selvfølgelig noget sky, men med lidt held kan man godt komme til at se en elg, hvilket er en storslået oplevelse. Elgen er nemlig et helt enormt dyr, der kan blive helt op til 3 meter højt med gevir.

Så hvis du er særligt glad for natur eller trænger til en lidt anderledes ferie, kan det helt klart anbefales at leje en ødegård i Sverige. Det vil give dig masser af ro og skønne oplevelser i naturen.

Elge farm

Får du ikke muligheden for at komme helt tæt på det almægtige dyr på din færden i naturen, er der mulighed for at smutte forbi en af elge farmene i Sverige, hvor man kan komme helt tæt på elgene. Det er bestemt en oplevelse, der er værd at tage med, hvis man er på besøg i Sverige.