Billige all inclusive ferier i Bulgarien

Få en all inclusive ferie med det hele for den halve pris, når du vælger at rejse til Bulgarien. Priserne i Bulgarien er lave og ligeledes er rejserne dertil, hvorfor man kan få en rigtig god rejse tilsvarende rejser til andre populære feriesteder, for den halve pris. Tænker du mere i ’hvor meget’ end ’ hvor’, så kan en all inclusive ferie til Bulgarien helt klart anbefales, da man netop ikke bliver ruineret med en rejse hertil. Derudover har Bulgarien faktisk alt, hvad man drømmer en ferie skal indeholde: gode sandstrande, et dejlig varmt klima, god mad samt kulturelle og historiske seværdigheder.

Hvor kan man bo med all inclusive?

Det er blevet populært at nyde ferien langs Sortehavet i Bulgarien, og derfor er all inclusive konceptet selvfølgelig også kommet dertil. Der er gode muligheder for at finde all inclusive hoteller i de mest populære feriebyer.

I Pomorie finder du det 5-stjernede luksushotel Sunset Resort, hvor man kan leje en lejlighed med plads til helt op til seks personer. Hotellet er stort og henvender sig både til par og familier, da der både er små intime pools og en større pool med vandrutsjebane og det hele.

I det populære Sunny Beach, der primært er et trækplastre for de unge festglade mennesker finder du Hotel Club Bor. Hotellet beskrives som et ultra all inclusive hotel, familievenligt og med gåafstand til stranden. Man kunne nu alligevel godt forestille sig, at der bor mange unge mennesker selvom det er et familiehotel.

Begge hoteller kan bookes gennem Sunweb, hvor i kan finde mange andre lækre hoteller i Bulgarien.

Hvorfor all inclusive?

All inclusive er for alle der nyder godt af den nemme måde at få mad på, da der serveres tre store måltider om dagen. Det er for dig der ikke gider vade gaderne tynde for at finde en restaurant, børnefamilien der skal have det nemt eller de unge, der bare skal have lagt en bund inden en bytur. Det er også en god måde at spare penge på dyre restaurantbesøg på, og man får et godt overblik over rejsens samlede pris. Man skal altså gøre op med sig selv hvilke behov man har, inden man vælger en all inclusive rejse.

Skriv en kommentar