Billig ferie med all inclusive til Tyrkiet

eb35b30f2ef11c3e81584d04ee44408be273e5d51bb0164993f8_640_holiday

Er du på udkig efter en billig ferie, så kan det være en rigtig god idé at vælge en all inclusive rejse, da man dermed har et godt overblik over hele rejsens samlede pris inklusiv fly, kost og logi. Så hvis man har et helt bestemt budget, man er nødt til at holde rejsen indenfor, behøver man sådan set ikke bruge meget udover, når man booker en all inclusive rejse.

Som en af de mest populære sommerferiedestinationer kan man selvfølgelig også få all inclusive rejser til Tyrkiet. Du kan med fordel booke din rejse gennem Sunweb, som har et stort udvalg af billige rejse og gode all inclusive hoteller.

Hvor kan man bo med all inclusive?

Du finder, for eksempel, Hotel Kahya i Alanya, som ligger lige ud til Kleopatrastranden. Det er et familievenligt hotel, der særligt vil tiltrække børnene med vandrutsjebaner og børneaktiviteter.

Man kunne også vælge sådan noget som Hotel Serin i Marmaris. Det er et temmelig billigt, men alligevel populært hotel. Derudover ligger det tæt på stranden og i gåafstand fra centrum.

Attraktioner i Tyrkiet

Når man vælger all inclusive kan man holde ferien nede på et rimeligt prisniveau og man behøver ikke bruge en masse penge på daglige restaurantbesøg. Men man bør nu alligevel gøre sig selv den tjeneste at spise ude en gang eller to for at opleve det tyrkiske køkken. Det er meget anderledes fra dansk mad, en spændende smagsoplevelse og hele kulturen og hyggen i det bør opleves på en tyrkisk restaurant. Og et enkelt restaurantbesøg er vel ikke det, der vælter budgettet.

Der findes desuden en masse gratis aktiviteter og udflugter i Tyrkiet, hvis man ikke har det helt store at gøre det med. Man kan dels tage ud i naturen og opleve det frodige landskab, besøge de gamle ruiner eller bruge en helt dag ved en af de mange populære strande. Vejret er som oftest rigtig godt i sommersæsonen, så man behøves egentlig ikke de helt vilde aktiviteter.

 

Skriv en kommentar