Tag på sommerhusferie i Thy

Det danske land er skønt om sommeren, og hvilken bedre måde er der er opleve det på end at tage i sommerhus? Thy i den nordvestlige del af Danmark er et af de mest naturskønne områder, der findes i Danmark, så hvorfor ikke booke en sommerhusferie der i år?

Hvor skal du leje et sommerhus henne i Thy?

1. Agger

Agger er et naturskønt og populært sommerhusområde, da det ligger lige ned til vandet. Du skal blot igennem en 2 minutters gåtur igennem klitterne, før du står nede ved det brusende Vesterhav. Stranden er lang og bred, og der er derfor rigeligt plads til at slikke sol eller boltre sig på anden vis. Agger byder også på flere aktiviteter for hele familien, som du kan læse mere om på Visit Thy.

2. Nørre Vorupør

Nørre Vorupør er en aktiv og populær ferieby i flotte omgivelser, som udover sommerhuse, også rummer en fin campingplads. Her er mange turister i løbet af sommeren, og det er med god grund; for udover stranden og de ikoniske fiskekuttere finder du også mange forretninger, isboder, landets første havbad og Nordsø Akvariet. Hverken børn eller voksne kommer derfor til at kede sig på en sommerhusferie i Nørre Vorupør.

3. Klitmøller

Klitmøller er for tiden på alles læber, og har formået at brande sig godt på Cold Hawaii. Byen er præget af surferkulturen, og derfor finder du flere surfershops og caféer. Du behøver dog ikke være en surfer for at hygge dig i Klitmøller, da der udover stranden også er flere gode forretninger og flotte omgivelser. Hvis du har mod på det, kan du lære at surfe eller at stå på paddle board.

Der er med andre ord rig mulighed for at finde et område at booke dit sommerhus til sommerferien på i Thy, da der er mange gode aktiviteter at give sig til.