Komfort og afslapning i luksussommerhus

Børn og voksne stiller visse krav til ferieoplevelserne, og det kan være svært at opfylde alle betingelserne på én gang, så i mange tilfælde lever man med et kompromis, der alligevel giver masser af fordele. De fleste krav angår:

  • Komfort på opholdsstedet.
  • Omgivelser og miljø.
  • Faciliteter i boligen.
  • Aktiviteter i området.
  • Prisen.

Der findes jo masser af forskellige steder at tage på ferie, og i det følgende beskrives de mange fordele ved et ophold i luksussommerhus, hvor hele familien kan nyde en herlig ferie sammen i skønne omgivelser til en konkurrencedygtig pris.

Fordele ved sommerhusferie

Hvis man ikke lige selv ejer et lækkert sommerhus eller kan låne et af venner og familie, så kan man heldigvis leje et luksussommerhus til fornuftige priser og her holde en suveræn ferie med hele familien. Alternativet for en lokal badeferie er ofte at tage på en dyr charterrejse sydpå til Grækenland, Tyrkiet, Spanien og de andre varme lande i Sydeuropa, hvor man kan bo på luksushotel og nyde stranden og hotellets faciliteter.

Den samlede regning for en charterrejse kan nemt komme op på 20.000 kr. for en hel familie, når man medregner alle omkostninger til transport, overnatning og mad, mens man ofte for langt under det halve kan leje et luksussommerhus langs de danske kyster og faktisk få samme udbytte af ferien. Da man selv medbringer bil til sommerhuset, så slipper man for dyr billeje, og man kan besøge turistattraktioner i lokalområdet, og man kan også spare på mad budgettet, hvis man selv tilbereder sin mad i sommerhuset frem for at spise ude hver dag.

De fleste sommerhuse har desuden hems med mulighed for ekstra sovepladser, så på den måde kan man invitere hele familien med på ferien uden merpris. Et stort luksussommerhus har desuden privat swimmingpool, wellness faciliteter og alt i hårde hvidevarer, således man kan slappe af og hygge sig med familien under hele ferien.

Find sommerhuse online på nettet

Man bør selvfølgelig booke et passende luksussommerhus i god tid, da der kan være rift om disse, og man kan endda spare over 50 % af normalprisen på leje af luksussommerhus, hvis man er så fleksibel, at man kan holde ferie lidt uden for højsæsonen. Man finder det største udvalg af sommerhuse på nettet, hvor især udlejningsbureauerne har et stort udvalg til leje.

Man kan derfor nemt finde et passende luksussommerhus hos DanCenter, der har mange tusinde sommerhuse i deres program, og de ligger rundt omkring i hele Nordeuropa men hovedsageligt ude langs de danske kyster. Det smarte ved disse udlejningsbureauer er, at de har så stort et udvalg, at man nemt via hjemmesiden med få klik kan sætte nogle kriterier om beliggenhed, afstand til nærmeste strand, antal sengepladser og mulighed for at medbringe egne kæledyr, hvorefter man får en oversigt sorteret efter pris.