Rejser til Madrid, Spanien

e033b9062bf61c3e81584d04ee44408be273e5d51bb0164291f0_640_madrid

Rejs til Madrid i Spanien med Spies, hvor du kan nyde en særlig variation af det spanske køkken, der vil få din mund til at løbe i vand og dine smagsløg til at hungre efter mere.

Spanien er foruden det spændende køkken en populær og skøn feriedestination, der nydes blandt danskere og mange andre turister. Spies udbyder flere forskellige rejser til Madrid, herunder diverse sammensatte pakkerejser, der både indeholder fly og hotel, rejser med all inclusive osv.

Så det er helt op til jer at vælge hvilken rejseform i foretrækker, men man kan sige med all inclusive, får man måske ikke oplevet det spanske køkken så meget. Så hvis man rigtig har lyst til at opleve det spanske køkken, anbefales det at man booker er ophold uden all inclusive og besøger diverse lokale spanske restauranter.

 

Det spanske køkken

Det spanske køkken er en måde at forberede varierede retter, som er beriget med de kulinariske bidrag fra de forskellige regioner, der udgør landet. Det er et køkken påvirket af de mennesker, der gennem historien har erobret de pågældende områder i Spanien såvel som de efterfølgende koloniserede områder.Det spanske køkken er derfor enormt spændende og byder blandt andet på retter som paella, gullasch og tapas.

Mad i Madrid

Madrid fik ikke sin egen identitet i køkkenet indtil 1561, hvor Filip II flyttede hovedstaden til Madrid. Grundet indvandring har mange af retterne siden da været præget af kulinariske retter fra andre spanske køkkener.

Madrid var en af de første byer til at indføre begrebet restaurant på grund af tilstrømningen af besøgende fra det nittende århundrede og fremefter Bemærkelsesværdige mejeriprodukter i Madrid madlavningen er: risengrød, marengs mælk, ost og ostemasse. Nogle vigtige frugter og grøntsager er Aranjuez jordbær og meloner. Madrid er desuden rig på religiøse konfekture, med slik såsom chokolade con churros og buñuelos.