Masser af ferieoplevelser i Spanien

e837b60c2efc023ecd0b470de7444e90fe76e6d219b3104695f5c2_640_spain

Man kan stadig tage på charterferie med fly til Spanien hos Spies, hvor Simon Spies jo for mere end 60 år siden startede begrebet med charterrejser hovedsageligt med Spanien som feriedestinationen. I slutning af 1950´erne og i løbet af tresserne startede de almindelige mennesker at rejse på charterferie, og det var ofte til grisefester i Spanien, hvor man nød palmernes susen langs de brede solrige badestrande i et varmt og tropisk klima.

Både solkysten ved det spanske fastland samt de herlige spanske ferieøer såsom Kanarieøerne og Mallorca er blandt de fleste turisters favoritter, da det ligger tæt på Danmark, og her finder turisterne, alt det de har brug for. Udover sol og strand, så har Spanien faktisk også flere spændende seværdigheder, som man bør afse tid til at besøge på ferieturen. Her kommer der nyttige oplysninger og inspiration om at holde en sjov og spændende ferie i Spanien.

 

Det herlige liv ved Middelhavet

Det er både afstressende og sundt at holde ferie langs Middelhavet, så derfor findes her en blomstrende turistindustri, og tempoet er meget langsommere, end det vi kender til i den stressende hverdag. Derfor bør mange rejse sydpå for at komme til hægterne igen, så man dels kommer ud i solen og får en frisk kulør, og man oplever noget afvekslende fra hverdagen i et varmt og eksotisk klima. Spanien ligger kun få timers flyvning fra Danmark, og her bruger man Euro og taler spansk og engelsk, og maden er fantastisk, så det er nemt at føle sig velkommen i dette gæstfrie land.

Maden er præget af friske fisk og grøntsager fra Middelhavsområdet, som kan serveres på utallige måder blandt de mange former for retter i Middelhavsområdet. Så derfor rejser mange til Malaga, Costa del Sol, Mallorca eller Gran Canaria, fordi man der kan nyde det herlige ferieliv i Spanien. Man kan slikke sol på en liggestol langs stranden, nyde en gåtur langs kajen og se de mange boder og butikker med hyggelige cafeer og restauranter. Man kan nyde et komfortabelt ophold på et luksushotel til lave priser, og om dagen kan man shoppe eller tage på opdagelse rundt omkring i Spanien, som har masser af spændende og sjove seværdigheder.

 

Seværdigheder i Spanien

Spanien er et land med mange forskellige tilbud og attraktioner, da landets regioner er vidt forskellige. I Valencia kommer turisterne ofte for at nyde La Tomatina Festival, hvor folk smider tomater på hinanden på gaden, mens man i byen Cordoba kan finde mange interessante broer som broen El Puente Romano. I Bilbao kan man besøge det verdensberømte Guggenheim Museum, som har en af de største moderne kunst udstillinger i hele verden.

I Sevilla kan man se festivalen, der har mange traditionelle elementer. Man bør også se en ægte spansk tyrefægtning, hvis man har mod til dette. Desuden bør man smage de berømte spanske nationalretter Paella samt tapas, og flamenco dans bør man også opleve. Et besøg værdigt er også i Granada, hvor man ser den islamiske bygning La Alhambra, hvor man ser en enestående konstruktion med islamisk kunst, arkitektur og dekorationsgenstande.