Ferieoplevelser på Gran Canaria

e834b30820f3093ecd0b470de7444e90fe76e6d219b3104793f9c9_640_gran-canaria

Gran Canaria er en af De Kanariske Øer, som ligger ud for den spanske kyst. Alle 7 øer er populære feriemål, og de fleste kender i forvejen til øerne Tenerife og Lanzarote. Men faktisk konkurrerer alle 7 øer indbyrdes om at tiltrække turister til netop deres ø. Dette kommer turisterne til gode, da det giver billigere priser og mange tilbud på sjove aktiviteter under ferien.

De fleste kommer til Gran Canaria med charterfly, hvorefter man bor i luksushotel langs stranden i hyggelige og komfortable omgivelser. De fleste rejsebureauer kan levere rejser til Gran Canaria, og ofte kan man få fleste feriedestinationer samt laveste priser hos de helt store rejseselskaber som Spies – du kan se udvalget af deres billige rejser til Gran Canaria her. De store rejsebureauer opnår gode mængderabatter, når de laver aftaler med flyselskaberne og hotellerne, og derfor er de i stand til at tilbyde yderst konkurrencedygtige priser på ferieophold i høj kvalitet.

 

Derfor vælger mange ferie på Gran Canaria

Gran Canaria er ét af de mest populære feriemål, da stedet har sommer og sol næsten året rundt, og der findes mange oplevelser for turisterne, som dels kan slappe af, dyrke vandsport, tage på oplevelsesture til de eventyrlige bjerge med vulkankratere eller spadsere rundt i byernes charmerende små gader, hvor man både kan shoppe souvenirs og nyde den herlige lokale gastronomi på restauranterne. Er man eventyrlysten, kan man rejse ud i de formidable sandklitter Dunas de Maspalomas, som er øens svar på Sahara ørkenen, men her er havet heldigvis meget tæt på. På Gran Canaria findes mange lange indbydende sandstrande med tilhørende wellness hoteller, så man kan sagtens finde noget for enhver smag. Man kan opleve øen på flere måder, og man kan komme omkring på lejet scooter, bil eller cykel. Her på Gran Canaria er der mulighed for at stresse af og nyde naturens mirakler i fulde drag, så man kan vende hjem igen efter en vellykket ferie med opfyldt energi.

 

Seværdigheder på Gran Canaria

Når man holder ferie på øen, bør man besøge nogle af disse populære seværdigheder:

 

  • Byen Teror er hjemsted for den fredelige katolske madonna La Virgen del Pino, hvis figur svæver som en lysende åbenbaring højt over de dødelige for enden af det halvmørke kirkerum i Basílica de Nuestra Señora del Pino. Her kan man se et museum med en stor samling af sabler, militærordener, legetøjsbiler, breve, smykker og ure. Byen er meget smuk på grund af byggestilen med en lang række af fine antikke palæer i traditionel kanarisk byggestil med træbalkoner overdækket af teglsten samt hushjørner, døre eller vinduer indrammet af rå basaltsten.
  • Europas største rom-fabrik Fabríca de Ron Arehucas, som laver 16 forskellige drikke bestående af rom og likør med smag af blandt andet banan, kaffe, chokolade og citron. Man kan frit smage på varerne, og på stedet findes en butik, hvor man kan shoppe løs
  • Originale hulemalerier i Gáldar som også har et moderne arkæologisk museum
  • Udsigtspunktet Pico de Bandama byder på flot panorama-view over Gran Canarias østkyst, og man kan også se det store runde vulkankrater Caldera de Bandama, der strækker sig over 1.000 m
  • Roque Nublo er en stor skyskraber klippetop med en suveræn udsigt

 

Skriv en kommentar